Tanden Bleken

Bleken van de tanden is een veelvuldig toegepaste en beproefde behandeling. Tegenwoordig wordt dit steeds vaker gedaan op verzoek van de patiënt.

Je tanden laten bleken bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart is tanden bleken op advies van specialisten

Mooie witte tanden door Tandenbleken

(40% van de cliënten geeft aan een witter gebit te willen) De mogelijkheden lopen uiteen van een lokale spotbleaching van enkele tanden, tot een total bleaching van het gebit. Wij hanteren hierbij de Opalescense methode (5 dagen thuisbleken met een mal).

INTERN BLEKEN

Een andere vorm van bleken is intern bleken. De gebeurt bij avitale elementen (tanden waarvan de zenuw dood of verwijderd is) Dit kan bij donkere tanden een wezenlijk onderdeel van een esthetische behandeling vormen. Het afsluiten van de intern gebleekte tanden geschiedt altijd met fluorescente* composieten die een duurzaam esthetisch resultaat geven.

* Fluorescent wil zeggen lichtgevend bij een bepaalde lichtbron. (bv bij zonlicht)

Waarom Kiezen voor Tandenbleken bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart?

Droom je van een stralende glimlach die je zelfvertrouwen een boost geeft? Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart helpen we je die droom te verwezenlijken met onze professionele tandenbleekbehandelingen. Met jarenlange ervaring in tandheelkundige zorg en een toegewijd team van experts, staan we garant voor een veilige en effectieve manier om je tanden op te fleuren.

  1. Veiligheid voorop: Onze kliniek hecht het grootste belang aan de gezondheid en veiligheid van onze patiënten. Onze tandenbleekbehandelingen worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals die gebruik maken van hoogwaardige, niet-schadelijke bleekmiddelen.

  2. Op maat gemaakte behandelingen: We begrijpen dat elke patiënt uniek is, daarom bieden we gepersonaliseerde behandelingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu oppervlakkige verkleuringen wilt aanpakken of diepere verkleuringen wilt corrigeren, we hebben de oplossing voor jou.

  3. Snel zichtbare resultaten: Met onze geavanceerde bleektechnieken zie je al na één sessie opvallende verbeteringen in de kleur van je tanden. Dit betekent dat je binnen de kortste keren kunt genieten van die heldere, stralende glimlach waar je altijd van hebt gedroomd.

  4. Langdurige effecten: Onze tandenbleekbehandelingen leveren niet alleen directe resultaten op, maar bieden ook langdurige effecten. Met de juiste nazorg en goede mondhygiëne kunnen de resultaten van onze behandelingen maandenlang aanhouden.

Waarom Mondzorgkliniek Dedemsvaart?

  • Ervaring en expertise: Ons team van tandheelkundige professionals beschikt over uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van tandheelkunde en cosmetische behandelingen.

  • Moderne faciliteiten: Wij werken met geavanceerde apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat onze patiënten de best mogelijke zorg krijgen in een comfortabele en moderne omgeving.

  • Klantgerichte benadering: Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart staat de tevredenheid van onze patiënten altijd centraal. We streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt.

Klaar om die stralende glimlach te onthullen waar je altijd al van hebt gedroomd? Maak vandaag nog een afspraak bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart en laat ons ervaren team je begeleiden naar een gezonde en mooie glimlach die blijvend indruk maakt. Neem contact met ons op en ontdek het verschil dat professioneel tandenbleken kan maken!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten