Orthodontie

Orthodontie voor een stralende glimlach. Wil je een recht en mooi gebit? Orthodontie kan je helpen! 

U vindt hieronder alles wat u wilt weten. Nog vragen na onderstaande uitleg wortelkanaalbehandeling? Kijk dan bij de meest gestelde vragen of bel naar de praktijk, wij staan u graag te woord.

Waarom Orthodontie?

Orthodontie gaat verder dan alleen maar rechte tanden; het draait om het creëren van een gezond en harmonieus gebit dat je zelfvertrouwen vergroot en je gezichtsuitdrukking verbetert. Bij onze praktijk begrijpen we het belang van een mooie glimlach en bieden we uitgebreide orthodontische zorg voor zowel kinderen als volwassenen.

  1. Esthetiek en Functionaliteit: Een recht gebit ziet er niet alleen mooi uit, maar functioneert ook beter. Orthodontische behandelingen richten zich niet alleen op het corrigeren van scheve tanden, maar ook op het verbeteren van de beet en het optimaliseren van de kaakpositie.

  2. Gezondheid van het Gebit: Scheve tanden en een verkeerde beet kunnen leiden tot problemen zoals tandbederf, tandvleesaandoeningen en zelfs kaakgewrichtsproblemen. Orthodontie kan deze problemen helpen voorkomen door het gebit in balans te brengen.

  3. Zelfvertrouwen en Welzijn: Een mooie glimlach kan je zelfvertrouwen een boost geven en je algemene welzijn verbeteren. Orthodontische behandelingen helpen om een glimlach te creëren waar je trots op kunt zijn, waardoor je met meer vertrouwen door het leven kunt gaan.

Onze Orthodontische Zorg

Bij onze praktijk bieden we een scala aan orthodontische behandelingen, waaronder traditionele beugels, transparante aligners en linguale beugels. Onze ervaren orthodontisten werken nauw samen met elke patiënt om een behandelplan op maat te ontwikkelen dat voldoet aan hun specifieke behoeften en wensen.

We streven ernaar om niet alleen een mooi gebit te creëren, maar ook om een positieve en comfortabele ervaring te bieden tijdens het gehele behandelproces. Onze moderne faciliteiten en vriendelijke team zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt bij elke afspraak.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten