Terug naar overzicht

Onze praktijk Kwaliteit voorop

Contactgegevens
Hoofdvaart 87
7701JH Dedemsvaart

  Contactformulier

  • Een afspraak afzeggen

   Het kan gebeuren dat u door omstandigheden een afspraak niet kunt bijwonen.
   U kunt de afspraak kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren.
   Afspraken die binnen 48 uur worden afgezegd of zonder berichtgeving niet worden nagekomen zullen helaas in rekening worden gebracht.

  • Tarieven

   De tarieven in de mondzorg worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in de vorm van verschillende prestatiecodes. Alle mondzorgprofessionals maken gebruik van deze prestatiecodes. Bij sommige behandelingen wordt bovenop het vastgestelde tarief een bedrag voor materiaal- en/of techniekkosten berekend.
   De materiaal- en techniekkosten zijn afhankelijk van de verschillende laboratoria waarmee de praktijk waar u patiënt bent samenwerkt.

   Klik hier voor de vastgestelde tarieven

   Informeer bij uw verzekeraar
   Wij kunnen u globaal aangeven wat doorgaans wel en niet verzekerd wordt. Ook adviseren wij u om te voorkomen dat u het maximale vergoedingsbedrag overschrijdt. Wilt u exact weten wat er wordt vergoed? Neem dan contact op met uw eigen verzekeraar.

   Vooraf een begroting
   Na het maken van het behandelplan ontvangt u van ons een begroting. De begroting is een zo goed mogelijke inschatting van de kosten die u van ons kunt verwachten en die u kunt voorleggen aan uw verzekeraar. Deze begroting is een indicatie van de kosten: er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
   Soms kunnen behandelingen anders verlopen dan vooraf wordt ingeschat. Dit kan leiden tot afwijkingen in het uiteindelijk te factureren eindbedrag, u zult hier tijdig van op de hoogte worden gebracht.

  • Declaraties | Payt

   Klik hier voor meer info

   Klik hier voor de digitale poster