Onze praktijk

Kwaliteit voorop

Welkom op de website van Mondzorgkliniek Dedemsvaart!

Onze diensten

Hoe wij werken

Ons team streeft naar persoonlijke aandacht en het vroegtijdig opmerken van signalen in en rondom de mond die tot problemen kunnen leiden. Dit doen wij om patiënten tijdig te kunnen informeren over de bevindingen om problemen in de toekomst te voorkomen. Wij steken niet pas de handen uit de mouwen als de problemen zich voordoen.

Bij het eerste bezoek brengen wij uw volledige gebitssituatie in kaart met natuurlijk uw eigen wensen en/of klachten. Daarna stellen wij een persoonlijk behandelplan op met de daarbij behorende begroting waarbij de mogelijkheden worden besproken met ons doel:
Gezond tandvlees en tanden met een stralende glimlach.

Onze professionals maken zich hard dat u als patiënt onze praktijk met een tevreden gevoel en een stralende glimlach verlaat. Mocht u verbeterpunten hebben voor ons team dan staan wij altijd open voor uw waardevolle feedback.

Bent u angstig?

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart bent u aan het juiste adres wanneer u enige vorm van angst ervaart voor en/of bij de tandarts.
Wij begrijpen dat er veel moed nodig is om uw angst onder ogen te komen. Maar wees gerust, u hoeft zich niet te schamen of te denken dat het kinderachtig is dat u deze angst heeft.
U bent echt niet de enige!
Stel uw tandartsbezoek daarom niet langer uit en kom vrijblijvend langs bij ons.

Wij zullen samen overleggen over de mogelijkheden en u kunt alvast een kijkje nemen in de praktijk om te wennen. U kunt vragen stellen en wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Iedereen ervaart angst voor en bij de tandarts op zijn eigen manier en gaat anders met de angst om. De een wil alles tot in detail weten, omdat daardoor de angst afneemt. De ander wil juist liever niets weten en kan volledig vertrouwen op de deskundigheid van de behandelaar op het gebied van angst. Uit ervaring weten wij dat als wij u stap voor stap heel rustig begeleiden en daarbij goed luisteren naar wat u aankunt, u helemaal geen angst hoeft te voelen en uiteindelijk uw angst zult overwinnen.
Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen?
Alles mag en wij streven ernaar om overal rekening mee te houden. Wij hopen dat deze informatie voor nu eerst voldoende is, zodat u zich inschrijft en wij contact met u kunnen opnemen om de volgende stap te zetten en een afspraak met u in kunnen plannen. Telefonisch zullen wij met u overleggen hoe u wenst dat de eerste afspraak verloopt. Het kan zijn dat u eerst alleen wenst te praten of dat er eventueel wel al in de mond gekeken kan worden en foto’s gemaakt kunnen worden, zodat er een behandelplan opgesteld kan worden.

Tandarts dedemsvaart Steven

Wilt u advies over uw mondverzorging?

Wij helpen u graag.

Ons Team

Hier vindt u de medewerkers van onze kliniek.

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten