Zo de verhuizing is achter de rug! Wat zijn wij blij met het resultaat!

Na weken van voorbereiding en hard werk is het eindelijk zover: onze praktijk is succesvol verhuisd naar een nieuwe locatie! En wat zijn we trots op het resultaat. Met meer ruimte en verbeterde capaciteiten kunnen we nu nog meer patiënten van dienst zijn. Lees verder om meer te weten te komen over onze recente ontwikkelingen en hoe u zich kunt inschrijven als nieuwe patiënt.

Uitbreiding van ons team en ruimte voor nieuwe patiënten

Met de verhuizing hebben we niet alleen meer ruimte gecreëerd, maar hebben we ook ons team uitgebreid. Dit stelt ons in staat om nog meer patiënten te helpen en onze diensten verder te verbeteren. We zijn enthousiast om onze praktijk te laten groeien en nog meer mensen te verwelkomen voor hoogwaardige tandheelkundige zorg.

Schrijf u nu in als nieuwe patiënt!

Bent u op zoek naar een betrouwbare tandartspraktijk waar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht en professionele zorg? Schrijf u dan nu in als nieuwe patiënt bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart! Klik op de onderstaande link om het inschrijfformulier in te vullen:

Inschrijven als patiënt

Over Mondzorgkliniek Dedemsvaart

Tandarts & Mondzorg: Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart vindt u alles onder één dak: tandartsen, mondzorg en een scala aan andere specialisaties waar u bij ons terecht kunt.

Opgericht in 2019: Mondzorgkliniek Dedemsvaart is opgericht in juni 2019 en sinds juli 2023 zijn we gevestigd op onze nieuwe locatie aan de Moerheimstraat 14 in Dedemsvaart.

Onze missie: Ons team streeft naar persoonlijke aandacht en vroegtijdige detectie van mondproblemen om klachten te voorkomen. Bij ons staat uw mondgezondheid en uw stralende glimlach centraal.

Behandelplan op maat: Bij uw eerste bezoek brengen we uw volledige gebitssituatie in kaart en stellen we een persoonlijk behandelplan op, met als doel: gezond tandvlees en een stralende glimlach.

Uw tevredenheid is onze prioriteit: Onze professionals zetten zich in om ervoor te zorgen dat u onze praktijk verlaat met een tevreden gevoel en een stralende glimlach. We staan altijd open voor waardevolle feedback om onze dienstverlening verder te verbeteren.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart en u te voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten