tandarts- en mondzorg

Hoogwaardige tandarts- en mondzorg bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart

Welkom bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart, uw toegewijde partner voor hoogwaardige tandarts- en mondzorg in de regio Dedemsvaart. Onze praktijk staat bekend om zijn uitgebreide diensten, ervaren professionals en persoonlijke benadering van patiëntenzorg. Lees verder om meer te ontdekken over wat onze kliniek te bieden heeft.

Alles onder één dak: tandartsen, mondzorg en meer!

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart vindt u alles wat u nodig heeft onder één dak. Onze praktijk biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten, waaronder:

  • Algemene Tandheelkunde: Van periodieke controles tot tandheelkundige ingrepen, onze ervaren tandartsen staan klaar om uw gebit gezond te houden.
  • Mondhygiëne: Onze mondhygiënisten bieden professionele reinigingen, advies over mondverzorging en behandelingen voor tandvleesaandoeningen.
  • Orthodontie: Voor een rechte en mooie glimlach bieden wij orthodontische behandelingen, waaronder Invisalign, voor zowel kinderen als volwassenen.
  • Cosmetische Tandheelkunde: Met onze cosmetische tandheelkundige behandelingen, zoals tanden bleken en facings, helpen wij u om uw glimlach te verbeteren en zelfvertrouwen te herstellen.
  • Prothetiek: Onze tandtechnici vervaardigen hoogwaardige kronen, bruggen en protheses voor een optimale functionaliteit en esthetiek van uw gebit.

Over Mondzorgkliniek Dedemsvaart

Missie en Visie: Ons team streeft naar het leveren van de beste tandheelkundige zorg met een focus op preventie, kwaliteit en patiënttevredenheid. Wij geloven in het belang van een gezonde mond voor een gezond leven en streven ernaar om elke patiënt te voorzien van persoonlijke en professionele zorg.

Deskundige Professionals: Onze tandartsen, mondhygiënisten en ondersteunend personeel zijn allemaal gekwalificeerde en ervaren professionals met een passie voor tandheelkunde. Wij blijven ons voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en u de best mogelijke zorg te bieden.

Moderne Faciliteiten: Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart werken we met geavanceerde apparatuur en moderne technieken om efficiënte en comfortabele behandelingen te garanderen. U kunt rekenen op een hoog niveau van zorg en comfort tijdens uw bezoek aan onze praktijk.

Maak een afspraak voor een gezonde glimlach

Of u nu op zoek bent naar een reguliere tandartscontrole, een specifieke tandheelkundige behandeling nodig heeft of gewoon advies wilt over mondgezondheid, het team van Mondzorgkliniek Dedemsvaart staat voor u klaar. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van hoogwaardige tandarts- en mondzorg bij onze praktijk. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en voor u te zorgen!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten