Invisalign Dedemsvaart

Ontdek het geheim van een stralende glimlach met Invisalign!

Wil je graag een rechte glimlach, maar zie je op tegen het dragen van traditionele metalen beugels? Dan hebben we goed nieuws voor je! Ontdek het geheim van een onzichtbare beugel met Invisalign bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart. In dit blogbericht vertellen we je alles wat je moet weten over deze innovatieve behandeling en hoe het je kan helpen om je zelfvertrouwen terug te krijgen.

Wat is Invisalign?

Invisalign is een geavanceerd orthodontisch systeem dat transparante aligners gebruikt om je tanden geleidelijk te corrigeren. In tegenstelling tot traditionele metalen beugels, zijn Invisalign-aligners vrijwel onzichtbaar tijdens het dragen. Dit betekent dat je met vertrouwen door het leven kunt gaan terwijl je glimlach subtiel wordt getransformeerd.

Waarom kiezen voor Invisalign?

  • Discreet: Invisalign-aligners zijn gemaakt van doorzichtig materiaal, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn tijdens het dragen. Niemand zal zelfs merken dat je een beugel draagt!
  • Comfortabel: Invisalign-aligners zijn glad en comfortabel, waardoor ze geen irritatie veroorzaken aan je mond zoals traditionele beugels dat wel kunnen doen.
  • Verwijderbaar: Je kunt je Invisalign-aligners gemakkelijk verwijderen om te eten, te drinken en je tanden te poetsen. Dit maakt het veel eenvoudiger om een goede mondhygiëne te behouden tijdens je behandeling.
  • Effectief: Invisalign-aligners worden op maat gemaakt om je tanden in kleine stapjes te verplaatsen, waardoor je snel resultaten zult zien.

Hoe werkt het?

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart begint je Invisalign-behandeling met een uitgebreide consultatie. Onze ervaren tandarts zal je gebit beoordelen en bepalen of Invisalign geschikt is voor jou. Als dat het geval is, worden er digitale scans van je gebit gemaakt om je op maat gemaakte aligners te produceren. Je ontvangt een reeks aligners die je om de paar weken vervangt terwijl je tanden geleidelijk worden verplaatst naar de gewenste positie.

Maak vandaag nog een afspraak!

Wil je meer weten over Invisalign en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Mondzorgkliniek Dedemsvaart om een consult in te plannen. Onze vriendelijke en ervaren tandartsen staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van je Invisalign-reis.

Kies voor een stralende glimlach met Invisalign bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten