Mondzorgkliniek Dedemsvaart: Uitbreiding van ons team en nieuwe locatie!

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart zijn we trots om onze voortdurende toewijding aan hoogwaardige tandheelkundige zorg met u te delen. Onze kliniek is nu nog beter uitgerust om aan al uw tandheelkundige behoeften te voldoen dankzij de uitbreiding van ons team en onze gloednieuwe locatie. Dit betekent dat we weer nieuwe patiënten kunnen aannemen en onze zorg kunnen uitbreiden om nog meer mensen te helpen.

Uitbreiding van ons team

Met de uitbreiding van ons team hebben we nog meer gekwalificeerde professionals in huis gehaald om u de best mogelijke zorg te bieden. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten, een implantoloog, een specialist in wortelkanaalbehandelingen en andere deskundigen staat klaar om u te helpen bij al uw tandheelkundige behoeften.

Wat betekent dit voor u?

Deze uitbreiding betekent kortere wachttijden, meer beschikbaarheid en een breder scala aan diensten die we kunnen aanbieden. Of u nu behoefte heeft aan een routinecontrole, een specialistische behandeling of een esthetische ingreep, ons uitgebreide team staat voor u klaar met de beste zorg en aandacht.

Onze nieuwe locatie

We zijn verhuisd naar een nieuwe, moderne locatie aan de Moerheimstraat 14 in Dedemsvaart. Deze locatie biedt niet alleen meer ruimte, maar ook geavanceerde faciliteiten om u de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden.

Voordelen van onze nieuwe locatie

  • Ruimere praktijk: Meer behandelkamers en wachtruimte voor uw comfort.
  • Geavanceerde technologie: Moderne apparatuur voor nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingen.
  • Toegankelijkheid: Gemakkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheid.

Onze uitgebreide diensten

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw tandheelkundige behoeften te voldoen. Hier is een overzicht van wat wij te bieden hebben:

Periodieke controles

Regelmatige tandartscontroles zijn cruciaal voor het behoud van een gezonde mond. Onze tandartsen voeren grondige onderzoeken uit en bieden professionele reinigingen om tandbederf en tandvleesproblemen te voorkomen.

Preventieve behandelingen

Voorkomen is beter dan genezen. We bieden preventieve behandelingen zoals fluoridebehandelingen en het aanbrengen van sealants om uw tanden te beschermen tegen cariës en andere problemen.

Parodontitis behandelingen

Tandvleesontstekingen kunnen leiden tot ernstige mondgezondheidsproblemen. Onze gespecialiseerde mondhygiënisten bieden effectieve behandelingen voor parodontitis om uw tandvlees gezond te houden.

Esthetische tandheelkunde

Verbeter uw glimlach met onze esthetische tandheelkundige behandelingen, zoals facings en tanden bleken. Wij helpen u om de stralende glimlach te krijgen die u verdient.

Wortelkanaalbehandelingen

Wortelkanaalbehandelingen kunnen pijn verlichten en uw tanden redden. Onze specialisten voeren deze behandelingen uit met de grootste zorg en precisie.

Kroon- en brugwerk

Herstel beschadigde of ontbrekende tanden met onze hoogwaardige kronen en bruggen. Deze duurzame oplossingen verbeteren zowel de functie als het uiterlijk van uw gebit.

Trekken van tanden en kiezen

Wanneer het nodig is om een tand of kies te verwijderen, zorgen wij voor een veilige en comfortabele extractie.

Protheses

Wij bieden op maat gemaakte protheses en gedeeltelijke protheses om uw gebit te herstellen en uw kauwfunctie te verbeteren.

Orthodontie en Invisalign

Krijg rechte tanden en een mooie glimlach met onze orthodontische behandelingen, inclusief de discrete Invisalign-beugels.

Speciale behandelingen voor angstige patiënten

Voor patiënten die angstig zijn voor tandheelkundige behandelingen, bieden wij speciale zorg en ondersteuning om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Maak een afspraak

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die onze uitbreiding en nieuwe locatie bieden en nodigen u uit om dit zelf te ervaren. Bent u op zoek naar deskundige tandheelkundige zorg in Dedemsvaart? Maak vandaag nog een afspraak en ontdek het verschil bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart.

Schrijf u in via deze link: Inschrijven als patiënt

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het bereiken en behouden van een gezonde, stralende glimlach.

#NieuwePatiënten #Tandarts #Mondzorg #Dedemsvaart

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten