Mondzorgkliniek Dedemsvaart: uw complete tandheelkundige bestemming

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart geloven we dat een gezonde glimlach de sleutel is tot een gelukkig leven. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige tandheelkundige zorg te bieden die niet alleen uw gebit gezond houdt, maar ook uw zelfvertrouwen versterkt. Met ons ervaren team van tandartsen, mondhygiënisten, een implantoloog, een specialist in wortelkanaalbehandelingen en andere gespecialiseerde professionals, kunt u erop vertrouwen dat u bij ons in goede handen bent.

Onze diensten

Bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart vindt u alles onder één dak, waardoor het gemakkelijk is om al uw tandheelkundige behoeften te vervullen. Hier zijn enkele van de uitgebreide diensten die wij aanbieden:

Periodieke controles

Regelmatige controles zijn essentieel voor het behoud van een gezond gebit. Onze tandartsen voeren grondige onderzoeken uit om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen, waardoor ernstige complicaties worden voorkomen.

Preventieve behandelingen

Voorkomen is beter dan genezen, en daarom bieden we een scala aan preventieve behandelingen om tandheelkundige problemen te voorkomen. Dit omvat onder meer professionele reinigingen, fluoridebehandelingen en het aanbrengen van sealants om tandbederf te voorkomen.

Parodontitis behandelingen

Parodontitis, ook wel bekend als tandvleesontsteking, kan ernstige gevolgen hebben voor uw mondgezondheid als het niet wordt behandeld. Onze gespecialiseerde mondhygiënisten bieden effectieve behandelingen om tandvleesproblemen aan te pakken en uw mondgezondheid te herstellen.

Esthetische tandheelkunde

Een mooie glimlach kan uw zelfvertrouwen enorm vergroten. Onze esthetische tandheelkundige behandelingen, waaronder facings, tanden bleken en esthetische restauraties, zijn ontworpen om uw glimlach te verbeteren en u weer trots te laten zijn op uw gebit.

Wortelkanaalbehandelingen

Wortelkanaalbehandelingen zijn vaak de laatste redding voor een tand die ernstig beschadigd is door tandbederf of letsel. Onze ervaren wortelkanaalspecialisten voeren deze ingrepen uit met precisie en zorg, waardoor uw tanden worden behouden en verdere complicaties worden voorkomen.

Kroon- en brugwerk

Beschadigde of ontbrekende tanden kunnen uw mondgezondheid en esthetiek beïnvloeden. Onze hoogwaardige kronen en bruggen bieden duurzame oplossingen om uw gebit te herstellen en uw glimlach te herstellen.

Trekken van tanden en kiezen

Soms is het nodig om een tand of kies te verwijderen vanwege ernstige schade, infectie of andere complicaties. Onze tandartsen voeren extracties uit met zorg en precisie, waardoor uw mondgezondheid behouden blijft.

Protheses

Voor patiënten die één of meerdere tanden missen, bieden wij op maat gemaakte protheses en gedeeltelijke protheses. Deze worden zorgvuldig vervaardigd om een natuurlijke uitstraling en een comfortabele pasvorm te bieden.

Orthodontie en Invisalign

Een recht gebit is niet alleen mooi, maar ook essentieel voor een goede mondgezondheid. Onze orthodontische behandelingen, waaronder traditionele beugels en Invisalign, helpen uw tanden recht te zetten en uw glimlach te verbeteren.

Speciale behandelingen voor angstige patiënten

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem, maar het mag geen reden zijn om af te zien van essentiële tandheelkundige zorg. Onze tandheelkundige professionals begrijpen uw zorgen en bieden speciale zorg en ondersteuning om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Uitbreiding van ons team en nieuwe locatie

Met trots kondigen we aan dat wegens de uitbreiding van ons team en onze nieuwe locatie, we weer nieuwe patiënten kunnen aannemen! Onze groei stelt ons in staat om meer mensen te helpen en onze toewijding aan hoogwaardige zorg voort te zetten.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige tandheelkundige zorg in een gastvrije omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit van zorg die wij bieden bij Mondzorgkliniek Dedemsvaart!

Maak een afspraak

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een gezondere en stralende glimlach. Neem contact op met ons vriendelijke team om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk en u te helpen bij het bereiken en behouden van een optimale mondgezondheid!

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 17:00

08:00 – 16:30

Gesloten

Gesloten